Om AROM


AROM

Ett magasin där mat möter vetenskap. Vi fördjupar oss i de tekniska detaljerna i matvärlden där du som läsare både får ta del av exklusiva recept och reportage bakom kulisserna. Arom eller smak som det brukar kallas i folkmun är ämnen som inte äts eller dricks som de är, utan är ett livsmedel som tillsätts för att ge eller förändra livsmedlens smak och doft. 

Redaktionen

Här är vi som jobbar på AROM.
Vi är alla studenter på JMG
och har producerat allt material.

Innehållsansvarig
Tilde Skarin
Webbredaktör
Anna Simonsson
Reporter
Lukas Andreasson
Reporter
Hannah Attefall
Webbredaktör
Sara Romano
Webbredaktör
Nadine Björk
Socialamedieansvarig
Alice Tholvin
Planeringsansvarig
Hannah Zemack
Reporter
Anja Magnusson
Socialamedieansvarig
Anna Fröjd

Ansvarig utgivare

Monica Löfgren Nilsson